• big1
  • big4
  • big2
  • big5
  • big3

felicitaci nadal inspectoria

ci can ribas taller oli 04

 

 

 

 

           

ci_can_ribas_taller_oli_01 ci_can_ribas_taller_oli_02 ci_can_ribas_taller_oli_03 ci_can_ribas_taller_oli_04 ci_can_ribas_taller_oli_05 ci_can_ribas_taller_oli_06 ci_can_ribas_taller_oli_07 ci_can_ribas_taller_oli_08 ci_can_ribas_taller_oli_09 ci_can_ribas_taller_oli_10 ci_can_ribas_taller_oli_11 ci_can_ribas_taller_oli_12 ci_can_ribas_taller_oli_13 ci_can_ribas_taller_oli_14 ci_can_ribas_taller_oli_15


El passat divendres, els nens i nenes de primer i segon de primària, vam anar d'excursió a la masia de Can Ribas per aprendre el procés d'elaboració de l'oli.

En arribar vam anar a les oliveres per conèixer l'arbre i el seu fruit: les olives, i recollir-les amb una vara. Després vam visitar el trull de Can Ribes, on vam veure la trituradora, la premsada i la separació de líquids. En finalitzar vam fer una passejada pel bosc per recollir plantes aromàtiques per elaborar la recepta d'olives macerades. Amb la passejada ens va arribar la gana, llavors vam dinar a una plaça de la masia per acabar l'excursió amb un foc de camp on vam torrar pa, i el vam amanir amb oli d'oliva del trull.

Va ser un dia fantàstic!!!