• Fachada
  • big4
  • big2
  • big5
  • big3
 
Qui som? 
L'escola SALESIANS SABADELL és un centre docent salesià concertat. Té les etapa d'Educació Infantil de 3 a 6 anys, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. Disposa de dues classes per curs, des d'Infantil 3 anys fins a 4t d'ESO.
La nostra escola pretén una educació integral basada en els valors de l'Evangeli, per tant, qui participa en la vida del centre, admet el seu missatge d'una manera respectuosa i clara.
L'escola està animada per la Comunitat Educativa que s'inspira en l'estil educatiu de Don Bosco que situa a alumne en el centre del fet educatiu: l'acull tal com és i l'ajuda a créixer mitjançant diverses propostes educatives, no solament durant les hores lectives, sinó també amb altres propostes formatives al marge de l'horari escolar.
D'on venim?
Don Bosco, un jove sacerdot, veient la necessitat de tants nois a Torí i les seves rodalies, els va voler ajudar donant-los una educació perquè fossin uns ciutadans honrats i bons cristians. Així va néixer l'Obra Salesiana, dedicada a l'educació dels infants, adolescents i joves.
Don Bosco els va voler oferir una casa que els acollís, una escola que els preparés per a la vida, una parròquia per portar-los a Déu i un pati on trobar-se com amics.
La llavor de Don Bosco es va estendre pel món i avui és present en 130 països. Arribà a Catalunya l'any 1884. L'Obra Salesiana de Sabadell es va iniciar ara fa 50 anys.
Com ho fem?
Seguint l'esperit del nostre fundador Don Bosco, tenim cura de tenir un estil pedagògic basat en el Sistema Preventiu.
Compartint un mateix projecte mestres i professors, personal no docent, pares i mares, alumnes i institució salesiana. Tots formem la Comunitat Educativa i ens impliquem corresponsablement.
Treballant amb valors que ens ajuden en la formació integral de la persona: respecte, confiança, solidaritat, justícia... entre d'altres.
 
 
 

REVISTA Salesians 2016-2017

revista