El menjador escolar, a més de donar un servei a les famílies, vol ser un servei per educar els alumnes, tot completant la tasca de les famílies des de casa, i ajudar-los a aconseguir uns bons hàbits alimentaris, una correcta utilització dels estris i uns bons hàbits d’higiene i ordre durant l’àpat.
Es treballen els hàbits i normes establerts a nivell general per tota l’escola i , a més, els hàbits higiènics i alimentaris apropiats a cada edat.
Hàbits higiènics com :
* Rentar-se les mans abans i després dels àpats
* Fer servir els tovallons
* Menjar amb els coberts
* Rentar-se les dents en acabar.
Hàbits alimentaris com :
* Menjar de tot, seguint una dieta equilibrada
* Acabar-se el menjar
* Fer servir els coberts
* Adoptar una postura correcta
* Menjar sense aixecar-se
* Posar-se i netejar la safata en acabar.
Per a tot el personal que treballa en aquest servei l’objectiu dels darrers cursos ha estat sempre el mateix : MILLORAR LA QUALITAT DEL NOSTRE SERVEI de forma constant. Per aquest motiu ens reunim periòdicament per comentar el funcionament general i pendre decisions segons les necessitats i/o dificultats observades.